| ||||||||||||||||||||||||
| UkieTalks.com Українці в зах. Канаді :: Forums :: Welcome To Our Talks / Запрошуємо Спілкуватися | |||
|
|||
Вікі про Канаду, Альберту, Едмонтон... |
![]() ![]() |
| Author | Post |
| NewUkie |
| ||
newukie![]() ![]() Joined: Fri Mar 17 2006, 11:47PM Posts: 324 | Запрошую приднатися до розробки Української Вікіпедії у частині про Альберту та Канаду. Вікіпедія - це потужна мережева енциклопедія, яка пишеться простими користувачами Інтернет. Проект Вікіпедіа має такого спонсора як Google. Зараз, 7 серпня 2006 року, в українській версії налічується 27.764 статей. Якщо вам потрібна допомога у написанні статті для української Вікі, зверніться до мене. Ось останні статті про Альберту у написанні яких я прийняв участь: Альберта (провінція) Село Спадщини Української Культури Вільям Гавриляк Фестиваль Спадщини у Едмонтоні Парк ім. Гавриляка у Едмонтоні Українські двомовні школи в Альберті Едмонтон Потрібно написати (як мінімум) статті: Калгарі (гей, є тут хто з Калґарі?) (нове: стаття вже кимось написана, потребує доповнення) інші [ Edited Fri Jul 27 2007, 01:17PM ] Особисто я не знаю тонкощів сучасного іміграційного процесу, сподіваюся хтось з відвідувачів сайту надасть більш конкретну відповідь... яка також буде лише особистою порадою, звісно. Остаточно правильна інформація лише на офіційних сайтах. | ||
| Back to top |
|
| Moderators: NewUkie |
![]() ![]() |